Pontus Lüttkens

Pontus Lüttkens er eier og gründer av 2FT.io og arbeider med utvikling av systemet CheckUp via samarbeidspartnere i Sverige. Muligheten døk opp da han utdannet seg innefor Lederskap og Kvalitetsteknikk på Uppsala Universitet.

Han er kursholder og arbeider med utviklingen av for SNEM. og arbeidet over 10 år som massasjeterapeut i kombinasjon som internasjonalt anerkjent utdanning som skilærer. Som Massasjeterapeut, SNEM Pedagog og Sertifisert i Foundation Training har han veiledet mennesker til bedre funksjonalitet og aktivitet.

Pontus er meget interessert i hvordan muskler relaterer til hverandre. På en systematisk vis, med test og blikk før symmetri ser han fort hvor årsak til eventuell smerte og dysfunksjon i sine pasienter kroppslige struktur.

”Var veldig bra at jeg ikke ble presset til mer enn jeg klarte. Det holder motivasjonen oppe. Jeg har lett for å gi opp hvis folk skal presse meg mer enn det kroppen vil. Man må spille på lag liksom. Og det følte jeg at Pontus gjorde. Han er kjempeflink, og roser akkurat passe. Han kan også mye om anatomien, og da ser jeg for meg hvordan kroppen virker. Og dette er jo så logisk :-)” - Monika, Hamar

All booking via sentralbord 08.00-16-00 eller APP